SugarBearHair Vitamins (1 Month Supply)

SugarBearHair Vitamins (1 Month Supply)

Penjual : TGM
Toko : Amazon
Kondisi : New
Rp 587.400
Nego
Silahkan hubungi     0815-1994-6044 untuk mendapatkan harga termurah atau pertanyaan seputar produk.
Liputan Media
Review Product
Produk ini dikirim dari Los Angeles, USA
Lihat detail informasi tentang produk ini, termasuk perjanjian kontrak, warna dan ukuran yang tersedia. Silahkan klik Product Detail

Masukkan keterangan yang Anda inginkan berdasarkan ketersediaan di detail produk. Jika kolom keterangan dikosongkan, pihak Hargadunia akan memesan produk sesuai link yang muncul pada "Product Detail". Product Detail

* Masukkan warna, ukuran, atau ketentuan lain yang Anda inginkan berdasarkan ketersediaan di detail produk. Jika kolom keterangan dikosongkan, pihak Hargadunia akan memesan produk sesuai link yang muncul pada "Product Detail"

* Pastikan produk yang Anda beli tidak terikat kontrak. Untuk lebih jelas, silahkan lihat di product detail

* Standar produk elektronik listrik di USA adalah 110v, diperlukan Travo untuk mengubah listrik menjadi 220v agar bisa digunakan.

Add to Wishlist

Product Features & Technical Details

Product features:
  • We designed our vitamins for those who were looking for easy to eat vitamins without the struggle of swallowing pills
  • This vegetarian formula is based off of clinical trials that have shown these ingredients to improve hair growth
  • Nourish your hair from within with our cruelty free gummy bear hair vitamins
  • Improve overall health & increase hair strength
  • Vitamin A, Vitamin C, Vitamin D, Vitamin E, Vitamin B-6, Folic Acid, Vitamin B-12, Biotin, Pantothenic Acid, Iodine, Zinc, Choline, Inositol, as the active vitamins and minerals

Package dimensions: 6.35 x 6.35 x 12.1 cm ; 0.18 kg

DISCLAIMER: The weight and dimensions of the item stated may not be accurate and it could potentially affect International and Local Shipping fee. Any additional shipping fee due to discrepancy between stated and actual weight and dimensions of the item will become customer’s responsibility.

DISCLAIMER: Berat dan dimensi barang yang tertera mungkin tidak akurat dan berpotensi mempengaruhi biaya Pengiriman Internasional dan Pengiriman Lokal. Biaya pengiriman tambahan yang terhitung karena perbedaan antara berat dan dimensi yang tertera dan yang sebenarnya akan menjadi tanggung jawab pembeli.

Product Description

Hello, my name is SugarBear. I'm a bear, who loves hair. Black, blonde, brown, red and every color in-between. I love all hair types. Not only do I love hair but I also love helping babes take care of their sweet locks. I know how to make your hair stronger, longer and shinier. I decided to make you a hair vitamin to help you enhance the natural beauty of your gorgeous hair. I formulated a vitamin using clinically proven ingredients that have been shown to promote faster hair growth, increased hair shine and reduce hair breakage. I also made the vitamins cute and sweet, like me. Like anything that's good for you, it can be a chore to remember to take your daily vitamins. I made sure to make these vitamins so easy and enjoyable to eat that you'll look forward to taking them every day. No more missed hair vitamins means faster results for you. I think we can all agree that's a beautiful thing. I look forward to your thoughts on my tasty creation. You can find me @sugarbearhair on Instagram, Facebook and Twitter. I'd love to see your face. I think we'll become great friends. So here's to fast friends and healthy hair! Stay Sweet, SugarBear

Review Product

ga ngecewain

aku suka banget vitaminnya , walaupun harus tunggu 2bulan tapi harganya sesuai

Published on 2017-09-06 17:38:13 by caca

mantab

terima kasih hargadunia rambutmku lebih kuat, lebih panjang dan lebih hitam bersinar tdk nyesel deh pokoknya

Published on 2017-06-08 10:58:59 by Testing for knowing

gk dikirim

Padahal beli dari 2 agustus sampe sekarang gk diproses. Refund gk direspon sama sekali. Jauh dari janji waktu katanya maksimal sebulan sampe. Either very unprofessional atau nipu tinggal milih sendiri. Dari sleeveless cina aja bisa 2 minggu sampe gratis ongkos kirim, 2 jam refund beres

Published on 2016-10-01 15:12:13 by oki

  See all reviews
© Copyright Hargadunia.com - Hobi belanja barang-barang branded murah? Gak usah jauh-jauh ke Amerika. Pilih barang yang kamu suka dan Hargadunia belikan untuk kamu dengan biaya $1 Dollar saja.
Powered by Kenjalo Technology. All Rights Reserved.