Philips Norelco Multigroom Series 3000, 13 attachments, MG3750

Philips Norelco Multigroom Series 3000, 13 attachments, MG3750

Penjual : OC3
Condition : New
Price : Rp 475.000
Lowest Price Guarantee
Silahkan hubungi    08990011115 untuk harga yang tidak sesuai dan kami akan sesuaikan.
Product Doctor
Silahkan hubungi    081519946044 untuk mengetahui informasi lebih lanjut mengenai produk (hanya melayani pertanyaan seputar produk).
Product Not Found?
Gunakan fitur Product Request untuk mendapatkan informasi produk yang diinginkan.
Review Product
Produk ini dikirim dari Jakarta, Indonesia (3 left stock)
Lihat detail informasi tentang produk ini, termasuk perjanjian kontrak, warna dan ukuran yang tersedia. Silahkan klik Product Detail

Masukkan keterangan yang Anda inginkan berdasarkan ketersediaan di detail produk. Jika kolom keterangan dikosongkan, pihak Hargadunia akan memesan produk sesuai link yang muncul pada "Product Detail". Product Detail

* Masukkan warna, ukuran, atau ketentuan lain yang Anda inginkan berdasarkan ketersediaan di detail produk. Jika kolom keterangan dikosongkan, pihak Hargadunia akan memesan produk sesuai link yang muncul pada "Product Detail"

* Pastikan produk yang Anda beli tidak terikat kontrak.

* Standar produk elektronik listrik di USA adalah 110v, diperlukan Travo untuk mengubah listrik menjadi 220v agar bisa digunakan.

Add to Wishlist

Product Features & Technical Details

Product features:
  • The self-sharpening steel blades are reinforced with iron and tempered for maximum strength. The non-corrosive metal can be rinsed with water without rusting.
  • Powerful lithium battery delivering 60 minutes of run time.
  • To deliver maximum torque and power, the trimmer includes a full-metal motor and a steel reinforced drive train.
  • The reinforced design of our cutting guards prevent bending and buckling, ensuring an even trim every time.

Item dimensions: ;

Package dimensions: 26.6 x 16.25 x 5.58 cm ; 0.46 kg

Product Description

The Philips Norelco Multigroom 3000 is a all-in-one trimmer with everything you need, and nothing you don't. Our toughest multipurpose trimmer boasts tempered steel cutting blades that self-sharpen and won't rust. The trimmer includes 13 pieces to trim your face and head, including a full-size steel trimmer, steel detailer, nose and ear trimmer, 3 hair cutting guards, 3 beard trimming guards, 1 stubble trimming guard, and a storage bag. The durable trimmer includes impact-resistant cutting guards, a steel reinforced motor, and a powerful lithium battery delivering 60 minutes of run time. The blades and guards can be rinsed clean, and the device comes with a 45 day risk-free trial and a full 2-year warranty.

*Source: Market leader research institue, retail value 2015-2016 per electric grooming category

Review Product

bagus nih

keren nih bro barangnya , ane suka dan udah dicoba

Published on 2017-09-14 17:25:17 by gunawan hendrawan

ok deh

waw asli produknya keren banget!!!!!!!!

Published on 2017-09-14 14:46:32 by Adendika

© Copyright Hargadunia.com - Hobi belanja barang-barang branded murah? Gak usah jauh-jauh ke Amerika. Pilih barang yang kamu suka dan Hargadunia belikan untuk kamu dengan biaya $1 Dollar saja.
Powered by Kenjalo Technology. All Rights Reserved.