Jurassic World Team Pack - LEGO Dimensions

Penjual : OC3
Condition : New
Price : Rp 264.000
Lowest Price Guarantee
Silahkan hubungi    08990011115 untuk harga yang tidak sesuai dan kami akan sesuaikan.
Product Doctor
Silahkan hubungi    081519946044 untuk mengetahui informasi lebih lanjut mengenai produk (hanya melayani pertanyaan seputar produk).
Product Not Found?
Gunakan fitur Product Request untuk mendapatkan informasi produk yang diinginkan.
Review Product
Produk ini dikirim dari Jakarta, Indonesia (2 left stock)
Lihat detail informasi tentang produk ini, termasuk perjanjian kontrak, warna dan ukuran yang tersedia. Silahkan klik Product Detail

Masukkan keterangan yang Anda inginkan berdasarkan ketersediaan di detail produk. Jika kolom keterangan dikosongkan, pihak Hargadunia akan memesan produk sesuai link yang muncul pada "Product Detail". Product Detail

* Masukkan warna, ukuran, atau ketentuan lain yang Anda inginkan berdasarkan ketersediaan di detail produk. Jika kolom keterangan dikosongkan, pihak Hargadunia akan memesan produk sesuai link yang muncul pada "Product Detail"

* Pastikan produk yang Anda beli tidak terikat kontrak.

* Standar produk elektronik listrik di USA adalah 110v, diperlukan Travo untuk mengubah listrik menjadi 220v agar bisa digunakan.

Add to Wishlist

Product Features & Technical Details

Product features:
  • Team up with Owen and the ACU Trooper for LEGO DIMENSIONS Jurassic adventures!
  • Rebuild the Velociraptor into a Spike Attack Raptor and Venom Raptor.
  • Rebuild the Gyro sphere into a Sonic Beam Gyro sphere and Speed Boost Gyro sphere.
  • Activate Owen\'s special Tracking, Stealth, Target and Vine Cut abilities, or the ACU Trooper\'s Electricity and Illumination abilities to overcome challenges and defeat enemies.
  • Not Machine Specific

Item dimensions: ;

Package dimensions: 21.08 x 21.08 x 5.08 cm ; 0.09 kg

Product Description

Let creativity be the guide to a building and gaming adventure - journey through unexpected worlds and team-up with unlikely allies on the quest to defeat the evil Lord Vortech. Play with different minifigures from different worlds together in one LEGO videogame, and use each other's vehicles and gadgets in a way never before possible. LEGO Bad Cop driving the DeLorean Time Machine. Why not?! The LEGO Ninjago Masters of Spinjitsu fighting alongside Wonder Woman...yes, please! Get ready to break the rules, because the only rule with LEGO Dimensions is that there are no rules. Team up with Owen and the ACU Trooper for LEGO DIMENSIONS Jurassic adventures! Build Owen and the ACU Trooper and place them on the LEGO Toy Pad to launch them into the LEGO DIMENSIONS multiverse. Use their weapons and activate their powerful special abilities to battle enemies and solve exciting puzzles. When things get tough, send in Owen's Velociraptor and the ACU Trooper's Gyro sphere, and then rebuild them for upgraded abilities in the game.

Review Product

cocok untuk kado anak

aku seneng banget belanja lego di hargadunia, banyak pilihan dan bisa req roduk juga, aku udah sering beli buat kado anak kalo birthday ataupun kenaikan kelas

Published on 2017-10-02 17:18:00 by ayuni yayas

Ninjago Team Pack - LEGO Dimensions
Rp 218.000

Produk ini dikirim dari Los Angeles, USA
Amazon

Gremlins Team Pack - LEGO Dimensions
Rp 440.000

Produk ini dikirim dari Los Angeles, USA
Amazon

LEGO Dimensions - Powerpuff Girls Team Pack
Rp 232.000

Produk ini dikirim dari Los Angeles, USA
Amazon

LEGO Dimensions, A Team Fun Pack
Rp 275.000

Produk ini dikirim dari Los Angeles, USA
Amazon

Scooby Doo Team Pack - LEGO Dimensions
Rp 776.000

Produk ini dikirim dari Los Angeles, USA
Amazon

© Copyright Hargadunia.com - Hobi belanja barang-barang branded murah? Gak usah jauh-jauh ke Amerika. Pilih barang yang kamu suka dan Hargadunia belikan untuk kamu dengan biaya $1 Dollar saja.
Powered by Kenjalo Technology. All Rights Reserved.